9x
5x
1x
1x

Sponsor Nieuws

Bestuur
20 juni 2018

Romijnders keert terug bij Ahoud Devils Nijmegen, in kielzog sluiten ook Van Wijk Verf en Effe Soep aan als nieuwe sponsors 

 

Romijnders Service BV

Romijnders heeft het ijshockey in Nijmegen jaren op de been gehouden. Sterker nog: onder Romijnders Devils zijn de laatste grote successen behaald. De komende twee jaar is Romijnders Service BV shirt – en boarding sponsor – maar ook lid van de businessclub.

“Het waren korte en treffende gesprekken. In het jaar dat er 50 jaar ijshockey in Nijmegen wordt gespeeld, is Romijnders weer terug op ons prachtige shirt”, aldus Hans Cleijne.

Romijnders inmiddels uitgegroeid tot een merkonafhankelijk fullservice installatiebedrijf. Je kunt bij Romijnders uiteraard terecht voor cv-ketels en voor allerlei andere technische in en rondom het huis. Voor zakelijke klanten worden dagelijks technische installaties gerealiseerd, onderhouden en gerepareerd. In de utiliteitsbouw, retail en voor woningbouwcorporaties.

Voor meer info: www.romijnders.nl


 

 

Van Wijk Verf

Groothandel én kenniscentrum Van Wijk Verf is al meer dan 55 jaar dé ondernemende businesspartner voor iedere vakschilder, zelfstandige verfwinkel, doe-het-zelfzaak (retail) en vastgoedbedrijf. De grossier van verf en non-paint producten staat bekend om haar uitzonderlijk goede en snelle service, het laagdrempelige, persoonlijke contact met de vakmensen én haar kijk op ondernemen!

Van Wijk een bedrijf heeft vestigingen in Tiel, Doetinchem, Ede, Lichtenvoorde, Arnhem, Zutphen en Nijmegen. Het ijshockeyvirus heeft Alex van Kuilburg bereikt en mede daarom is Van Wijk Verf de komende drie jaar bordsponsor en businessclub lid. Voor meer info: www.vanwijkverf.nl

 

 

Effe Soep

Mylène Klerks en Bert Oomen hebben na hun carrières als productontwikkelaar bij onder andere Hak en Honig,  met veel liefde en vakmanschap Effe Soep ontwikkeld.

Effe Soep is dat verkwikkende tussendoortje waar je soms zo hard aan toe bent. Maar dan nét iets lekkerder.  Effe Soep is letterlijk in eigen keuken ontwikkeld. Effe Soep staat voor kwaliteit en een lager gehalte zout, zoals we allemaal weten is dat beter voor de gezondheid.

Effe Soep is een landelijk groeiend merk en de komende drie jaar bord sponsor van de Devils!

Nog geen Effe Soep op het werk, ga dan snel naar voor meer info naar: www.effesoep.nl

Hoofdsponsoren