9x
5x
1x
1x

Sponsor Nieuws

Bestuur
31 juli 2018

Toolsvoordelig.nl

Vorig seizoen was Toolsvoordelig.nl voor het eerst wedstrijdsponsor. Maar zoals vaker was ook directeur Jeroen Jansen enthousiast en onder de indruk van de sport en de club. Mede hierdoor is Toolsvoordelig.nl de komende drie jaar bord sponsor en lid van de businessclub.

Toolsvoordelig.nl heeft als slogan: Online gereedschap is het halve werk! Materialen/producten worden binnen 24 uur geleverd aan particulieren en bedrijven door heel Nederland. Het centrale magazijn staat in Cuijk. Alle producten liggen op voorraad en daardoor worden bestellingen vóór 18:00 nog in behandeling genomen. Toolsvoordelig.nl heeft beschikking over een eigen service monteur, dus ook na uw bestelling kunt u weer terecht bij Toolsvoordelig.nl om uw gereedschap te laten repareren.

 

 

Kijk voor meer info op: www.toolsvoordelig.nl en www.jako.nl of www.yelloo.nl

 

Gana Adviesgroep

Al sinds jaar en dag sponsor en supporter van de Devils. Directeur Wil Artz slaat zelden een thuiswedstrijd over. Dat Gana daarom ook de komende drie jaar boarding sponsor is en lid van businessclub Masscheroen is eigenlijk geen verassing te noemen.

Gana is de afkorting van: Gemeenschappelijke Administratie Nijmeegse Assurantiekantoren.

Een onafhankelijk bedrijf voor advies, begeleiding, vraagbaak en hulp bij alle soorten verzekeringen, pensioenen en hypotheken. U wordt volledig ontzorgt! Voor meer info: www.gana.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stunnenberg Grafische Professionals

Het vakgebied van Stunnenberg ontwikkeld zich al 30 jaar. U kunt bij Stunnenberg terecht voor drukwerk, printwerk, belettering en vormgeving. Ons prachtige wedstrijd aankondigingbord en de belettering van onze spelersbus zijn ontwikkeld, geproduceerd en geplaatst door Stunnenberg.

Twee mooie kwalitatieve voorbeelden.

 

 

 

 

 

 

Stunnenberg is ook het komende seizoen boarding sponsor en lid van onze businessclub.

Voor meer info: www.stunnenberg.nl

 

Olround Bowlen, eten en drinken

In het verleden waren we buren. De roemruchte Heyendaal was gevestigd naast het bowlingcentrum. We zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Ook het komende jaar is Olroud boarding sponsor.

 

Bij Olround kun je gezellig bowlen maar ook gebruik maken van een arrangement. Van compleet georganiseerd kinderfeestje tot een all-in deal. Voor meer info: www.olroundnijmegen.nl

 

Hoofdsponsoren