9x
4x
1x
1x

Staf gezocht voor Eerste divisieteam, vrijdag wedstrijd

Wout van der Hoef
27 oktober 2016

12322922_1252345144821680_2060095763105297298_o

Het Eerste divisieteam van de AHOUD Devils speelt vrijdagavond 28 oktober om 20.30 uur in het Triavium tegen het Kemphanen Toekomstteam uit Eindhoven. Voor de begeleidingsstaf van dit team zoeken wij een Teammanager en een Materiaalman (Equipment manager). De toegang is gratis.

In het tweede jaar van het bestaan wordt de kracht van het tweede team van de AHOUD Devils, dat uitkomt in de grote Eerste divisie, steeds groter. Het doel van opleidingsteam, een brug tussen de Devils U17 en het BNL-team, en het behouden van uitstromende jeugdspelers, krijgt dit seizoen al weer meer vorm dan vorig jaar. De huidige integratie van jonge U17 spelers maakt hen nu al beter. Ook het opstellen van een aantal BNL-spelers voorloopt naar tevredenheid.

Aan het roer staat coach Ron Pilgrim en het bestuur van de Devils is bijzonder content met de rol die Pilgrim vervult. Maar hij kan het niet alleen. Marcel van den Boer en Frank Janssen assisteren hem waar mogelijk in de bench en op het ijs. Jeroen van Bergen heeft in het begin van het seizoen een begeleidende rol gespeeld, maar heeft als bestuurslid Technische Zaken zijn handen vol aan andere taken.

De teammanager en materiaalman van vorige seizoen, William de Winkel en Peter Crielaard, hebben dit jaar afscheid genomen van het team. Daarom zijn wij naarstig opzoek naar de hoognodige versterking van het begeleidingsteam van de Eerste divisie.

14691283_1252345124821682_5720165908089245758_o

Teammanager

Een teammanager draagt zorg voor de organisatie rondom het team. Hij zorgt ervoor dat het team met de juiste spelers op de juiste tijden bij de uit- en thuiswedstrijden verschijnt. Hij ontvangt bij thuiswedstrijden de scheidsrechters en de tegenstander en geeft aan de wedstrijdleiding door welke spelers er op het wedstrijdformulier. Hij is eindverantwoordelijk voor de kleding van het team. Hij is verder het aanspreekpunt voor spelers en het bestuur en ontlast de coach zodat hij zich op het speltechnische deel van het team kan concentreren.

Equipment manager

De Equipment manager ondersteunt de spelers met zaken als zorg voor materiaal, sticks, bescherming, helmen en schaatsen. Hij regelt dat de wedstrijdkleding op tijd beschikbaar is, brengt voor en na de wedstrijd de spelersbank in orde en zorgt voor de wedstrijdpucks. Uiteraard is hij ook een moreel steunpunt voor de spelers als ze even een schouder nodig hebben.

Wat wij verwachten

Wij verwachten van beide managers dat zij op een positieve, opbouwende manier hun bijdrage aan het team zullen leveren. Door een brede staf met duidelijke taken, zal het team als geheel nog beter gaan functioneren.

Wat wij bieden

Je wordt onderdeel van een prachtig team en je kunt je organisatorische en ondersteunende talenten in de praktijk brengen. Daarnaast verlenen we je gratis toegang tot de thuiswedstrijden van het BNL-team.

Interesse ?

Heb je interesse in een van deze functies, schroom dan niet om contact op te nemen met Jeroen van Bergen. Stuur een berichtje naar jeroen@nijmegendevils.nl of schiet hem even aan als je hem persoonlijk kent.

Alvast bedankt namens het team.

foto’s: Peter Reuderink
tekst: Wout van der Hoef

Hoofdsponsoren