9x
4x
1x
1x

Streven naar een vol Triavium op 17 februari

Wout van der Hoef
9 februari 2017

In het weekend van 9-11 februari staat er voor het BNL-team van de AHOUD Devils geen wedstrijden op het programma. Vrijdag 9 februari speelt wel het Eerste Divisieteam van de Devils om 20.30 uur thuis tegen GIJS Groningen. Het team van coach Ron Pilgrim is de laatste weken goed bezig getuige de winst in Eindhoven (1-4) en in Geleen (3-4) van een play-off deelnemer. Groningen kan een ideale tegenstander zijn om ook in het Triavium een wedstrijd in winst om te zetten.

Het volgende weekend van 17-19 februari is het slotweekend van het BNL-team van coach Josh Mizerek. Op 17 februari speelt de AHOUD Devils thuis tegen de Tilburg Trappers. De wedstrijd start om 20.30 uur. Op zondag reist de AHOUD Devils af naar Antwerpen (Deurne) voor de laatste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd tegen de Phantoms start ook om 20.30 uur.

Om het seizoen op een gedenkwaardige wijze af te sluiten heeft het Marketing- en Eventsteam een heel programma in elkaar gezet. Een wedstrijd waarvan we streven in een vol Triavium te spelen. Afgelopen vrijdag thuis tegen Amsterdam zat het stadion al aangenaam vol. De spelers gingen er vol voor en de sfeer in het Triavium was geweldig. Dit willen we vrijdag 17 februari overtreffen in alles; in bezoekersaantallen, in de uitslag, in de gehele entourage.

Toeschouwers

Alle kanalen zoals relaties, leden, seizoenkaarthouders, spelers, vrijwilligers en sportteams worden ingezet om zoveel mogelijk bezoekers naar het Triavium te krijgen. Daarbij hopen we ook op een luidruchtig sfeervak achter de goal onder leiding van de gehele familie Vermeulen.

Acties

We zijn ook druk doende met extra pucks voor het winnen van een weekendje Parijs, een extra loterij en indien mogelijk een extra verrassing. Deze acties staan allemaal in het teken van de jeugd. Dus wees sportief en koop pucks en loten voor onze toekomstige ijshockey toppers.

Afscheid

Na afloop van de wedstrijd zal er op het ijs stil worden gestaan bij het afscheid als speler van Dave Stappershoef en Tom Kokke.

Feest na afloop

Na afloop zal er in de VIP-ruimte of ’t Behouden Huys een eindejaarsfeestje worden gebouwd met een aantal prijsuitreikingen.

  • speler van het jaar
  • vrijwilliger van het jaar
  • supporter van het jaar
  • sponsor van het jaar

Hoofdsponsoren