9x
4x
1x
1x

Topweekend Parijs met Toonen Reizen

Wout van der Hoef
29 mei 2017

Het bekendmaken van de volgende aanvaller van de AHOUD Devils zat in de planning, het tropische weer van de afgelopen dagen en het avontuur van het afgelopen weekend brachten daar verandering in. Met grote dank aan onze trouwe bussponsor Toonen Reizen.

Wie kent ze niet, de families Nauta en Vooren die bij de thuiswedstrijden van de AHOUD Devils heel veel moeite doen om de pucks voor een euro aan de man te brengen? De prijs voor de winnaar is een echte tweedaagse reis naar Parijs, beschikbaar gesteld door Toonen Reizen. De andere winnaar is de jeugdafdeling van de Devils, die die opbrengst van de verkoop in kas mag houden.

Het zal nog tot eind september duren voordat het eerste puckspel weer wordt gespeeld, maar dan gaan we weer een heel seizoen door met het spelen van het spel en het winnen van deze bijzondere en spraakmakende prijs. Denk daarbij in de eerste plaats aan het steunen van de jeugd, en vervolgens maanden later, als de zon schijnt net als nu, aan een heerlijke trip naar de mooiste stad van Frankrijk.

Het grote avontuur startte op zaterdagochtend 5.00 uur en met de vooruitzichten van twee dagen 27-30 graden was de busreis daadwerkelijk een genot. Het IBIS Basic hotel was uitstekend; nieuw en schoon, het ontbijt zoals je hoopt dat het is.

Op de zaterdag had je van 12.00 tot 24.00 uur de tijd om Parijs met al zijn schitterende monumenten en wijken te bewonderen. Op de zondagochtend volgde bijzonder uitgebreide een rondreis van 2,5 uur en liet de zeer vermakelijke buschauffeur Jan je alle hoeken van Parijs zien terwijl hij honderd uit vertelde. Daarna kon je tot 16.00 uur je avontuur volbrengen. Om 23.00 uur was het Triavium het eindpunt.

De Eiffeltoren, Arc de Triomphe, de Notre-Dame, de Sacré-Coeue met Montmartre, Dom des Invalides, de Champs-Elysees, Centre George Pompidou, Le Marais, St. Germain, de Seine, het Panthéon, de Eglise Saint-Sulpice, het Louvre, Picasso, Rodin, de Metro, Ile de la Cité, het past natuurlijk niet allemaal in een weekend, maar het was de moeite meer dan waard.

Wil jij ook zo’n onvergetelijk weekend Parijs, speel dan komend seizoen mee met het puckspel en win ook een tweedaagse reis naar Parijs en steun de jeugd van de Nijmegen Devils. Met grote dank aan Toonen Reizen.

Hoofdsponsoren