9x
4x
1x
1x

U12 wint het Arjan Nuver toernooi

Wout van der Hoef
14 maart 2015

U12 Groningen

Zaterdag 14 maart, het Arjan Nuver toernooi in Groningen voor onze U12. De eerste wedstrijd, om 11 uur tegen Heerenveen, wordt gewonnen met 2-0. We moeten er nog in komen. Dan een lange pauze voordat de tweede wedstrijd is. We spelen tegen Groningen, weer winst en een hoge productie 7-0! Zoetermeer volgt. We komen ineens snel met 0-1 achter te staan en hebben het een tijdje moeilijk. Toch wordt het 1-1 en uiteindelijk lopen we, in het einde van de wedstrijd, uit naar 3-1. De laatste en beslissende wedstrijd is tegen Leeuwarden Capitals.

We komen snel met 1-0 achter  te staan. Maar het team herpakt zich. Er wordt wat sneller gespeeld en via een mooie goal van Daan Mater wordt het 1-1. De wedstrijd gaat op en neer. Leeuwarden Capitals spelen goed: snel, houden het spel breed, benutten het hele veld. We moeten verdedigend alle zeilen bijzetten! Paar ‘bijna’ goals van ons vlak voor de goal maar de puck gaat er niet in … Capitals heeft een paar mooie schoten op ons doel.

En dan scoort Floris met nog 5 minuten te gaan 2-1, een mooi uitgespeeld doelpunt!

Het blijft spannend, het spel gaat op en neer. Jelle komt alleen voor de goalie, maar nee, geen goal. Meteen een break-out van Capitals en goal 2-2. Nog een paar minuten te gaan .. Als we het met een gelijk spel uitspelen winnen de Nijmegen Devils het toernooi.

Nog 2 minuten, face off bij onze goal. We staan onder druk maar komen er ook er ook weer goed uit. Het blijft op en neer gaan. En einde wedstrijd. Was spannend!

Maar onze Nijmegen Devils U12 heeft het Arjan Nuver toernooi in Groningen gewonnen!

 

Hoofdsponsoren