9x
4x
1x
1x

Verkoop seizoenkaarten van start

Bestuur
18 mei 2018

IJshockeyseizoen Ahoud Devils Nijmegen

Seizoen 2018-2019

IJshockeyfans, opgelet! Topsport in Nijmegen. IJshockeyteam Ahoud Devils Nijmegen staat weer aan het begin van een nieuw seizoen en we kunnen daarom uitkijken naar een geweldige periode in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Ook viert de club haar 50ste verjaardag dit jaar, dus het belooft een extra bijzonder seizoen te worden. Veel nieuwe gezichten in de selectie en daarmee een team wat op alle linies sterker is geworden. Nijmeegs karakter, aangevuld met krachtige en snelle Canadezen, ijshockey op het hoogste niveau in Nederland beleef je bij de Devils.

BeNe-League:

Nijmegen heeft een geweldige ijshockeyhistorie met UPS & DOWNS. 9 maal landskampioen en het team is weer terug waar het hoort, de top van Nederland, de top in de BeNe-League.

Bekijk nu de thuiswedstrijden van de trots van Nijmegen op het ijs en support de Ahoud Devils in de jacht naar de play-offs en het kampioenschap in seizoen 2018-2019!

Top IJshockey beleef je in Nijmegen. We nodigen je uit om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren bij Kunstijsbaan Triavium te Nijmegen.

Dus bestel die seizoenkaart!

 

Had u vorig jaar al een seizoenkaart, dan heeft u inmiddels een mail ontvangen van Ticketpoint met daarin een persoonlijke voucher-code. Gebruik deze code om uw korting te verzilveren. Op deze wijze hebben seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen een extra voordeel voor het komende seizoen.

Seizoenkaarten Ahoud Devils Nijmegen:

Voor het komende seizoen kunt u uw seizoenkaart bestellen. Kosten hiervoor bedragen voor € 117,- (inclusief € 7,- servicekosten Ticketpoint). Een kaart kopen voor 1 wedstrijd kan, zodra het wedstrijdprogramma bekend, natuurlijk ook. Losse kaarten kosten € 10,- (inclusief € 1,- servicekosten Ticketpoint). Voor Play-Off wedstrijden gelden er mogelijk andere tarieven.

Business Lounge kaarten:

Voor toegang tot de Business Club en zitplaatsen op de VIP-tribune dient u contact op te nemen met de Ahoud Devils Nijmegen via email: hans@nijmegendevils.nl

Speciale tribune voor supporters van de het bezoekende team van de Ahoud Devils Nijmegen:

Support uw club ook als ze de Ahoud Devils Nijmegen bezoeken. Wij hanteren een speciale tribune voor onze gasten, de supporters van de bezoekende club, dit is tribunevak H. Voor deze tribune zijn geen seizoenkaarten mogelijk. Onlineverkoop is uitsluitend mogelijk voor het niet specifiek voor supporters van het bezoekende team gereserveerde gedeelte. Supporters van het bezoekende team worden verzocht de kaart(en)  bij de kassa van Triavium te kopen. U kunt eventueel ook contact opnemen met uw het bestuur of de supportersvereniging van uw eigen club zodat er door hen een reservering kan worden geplaatst.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor top ijshockey bij de Ahoud Devils Nijmegen.

Hoofdsponsoren