9x
4x
1x
1x

Voorlopige teamsamenstelling

Wout van der Hoef
5 september 2015

p036

We krijgen via de diverse bekende media volop vragen wanneer de AHOUD Devils Nijmegen de selectie bekend maakt waarmee het de Eredivisie ingaat. Uiteraard is dit een zeer begrijpelijke en legitieme vraag.

Hoofdcoach Josh Mizerek en de Technische Commissie (Jeroen van Bergen, Ronnie Plamont, Wesley Hendriks) zijn hiermee belast en werken achter de schermen hard aan de samenstelling. Wat heet hard? We hebben in een aantal publicaties op deze site aangegeven dat de selectie van het afgelopen seizoen in principe ook het komende seizoen actief zal zijn. Het team van de AHOUD Devils dat de afgelopen twee seizoenen de finale om het kampioenschap behaalde.

Nieuw dit jaar is niet alleen de hoofdcoach Josh Mizerek, maar ook een tweede seniorenteam dat in de Eerste divisie gaat spelen. Ook zij zullen een coach met een aansprekende naam krijgen. Ook van dit team zullen we een dezer dagen de voorlopige samenstelling publiceren.

Eerder vandaag maakten we bekend dat Youri de Winkel zelf te kennen heeft gegeven geen deel te willen uitmaken van het Eredivisieteam. De TC is wel in gesprek met enkele voormalige spelers uit Nijmegen om de selectie te versterken. Zodra daar meer zekerheid in is, maken we dat op deze site bekend.

De AHOUD Devils start zondagavond 6 september met de onderstaande voorlopige selectie aan de eerste training van het seizoen:

Goalies: Tomislav Hrelja en Jefrey Vermeulen.

Verdedigers: Rick Wijnen, Wesley Hendriks, Dave Stappershoef, Stijn IJkhout, Mitchel Knoop en Willem Gloudemans.

Aanvallers: Jay Plamont, Harrie Verdonschot, René Vugts, Dylan Kost, Pim Vinke, Peter Vissers, Eric Hoogvliets, Wessel Copier, Jake Hendriks, Mike Vedder, Jesse Hendriks en Tom Kokke.

Daarnaast mogelijk dus nog enkele terugkerende spelers.

 

Hoofdsponsoren