9x
4x
1x
1x

Voucherbrochure – Presentatiegids

Wout van der Hoef
9 december 2015

p076

In samenwerking met een groot aantal sponsors van de AHOUD Devils en Nijmegen Devils gaat de grootse voucherbrochure – presentatiegids verkoop dit weekend van start. Deze prachtige presentatie gids is niet alleen een ultiem bewaar exemplaar met mooie teamfoto’s, hij bevat ook een groot aantal kortingsbonnen te besteden bij onze sponsoren. De prijs bedraagt slechts €6,00.

Met de aankoop van deze voucher – presentatiegids steun je direct de gehele VIJN vereniging, op zich al een fantastisch doel. Uiteraard rekenen wij op iedereen die de ijshockeysport een warm hart toedraagt, en in het bijzonder de Nijmegen Devils.

De voucher – presentatiegids is o.a. te koop in het Triavium tijdens de thuiswedstrijden. Denk daarbij aan locaties als de kassa, de fanshop, de tafel in de entree, een tafel onder de bar achter de goal en in de VIP-ruimte. Alle leden van de Nijmegen Devils zullen zich met hart en ziel inzetten voor de verkoop van deze unieke gids. Laat hen niet in de steek en beloon hun inzet met de aankoop van de gids voor slechts €6,00.

Om de verkoop onder de leden te stimuleren heeft McDonalds Nijmegen een teamprijs in de vorm van een Mac Menu beschikbaar gesteld voor het meest succesvolle team.

Winnersport heeft een bijzonder mooie prijs beschikbaar gesteld voor de meest succesvolle individuele verkoper onder de spelers in de vorm van Bauer MX3 handschoenen in de Devils kleuren t.w.v. €150,00.

Maak ons blij en steun uw geliefde club.

Hoofdsponsoren