9x
4x
1x
1x

Vrijdag bezoek van Hammer Eisbären

Wout van der Hoef
20 september 2017

Danny Mols, foto ijshockeyfoto.nl

Vrijdag 22 september as. om 20.30 uur ontvangt de AHOUD Devils de Hammer Eisbären, de tweede Duitse tegenstander uit de voorbereidingsfase. De Eisbären spelen in dezelfde competitie, de Regional liga West als EG Diez-Limburg, de tegenstander van het afgelopen weekend.

Afgelopen weekend oefenden de Eisbären tweemaal tegen Herforder EV, ook uit de Regional liga West en beide keren was de uitslag 5-1 in het voordeel van Herforder EV. In het weekend daarvoor troffen de Eisbären een nog zwaardere tegenstander, Black Dragons Erfort uit de Oberliga West. Thuis verloren de Eisbären met 5-1 en in Erfort werd het 7-0.

Bij de Eisbären zagen ze de twee importspelers Lari Mäkijärvi en Kamil vavra vertrekken. Zij werden opgevolgd door een Tsjechisch duo Martin Benes en Michal Spacek. Benes speelde zelfs bij Stockton Thunder in de ECHL, het derde niveau in de VS. Spacek heeft veel ervaring opgedaan bij HC Plzen, twee uitstekende spelers dus.

Bij de AHOUD Devils speelt vrijdag Martijn Geerligs weer mee. De jonge verdediger moest zondag verstek laten gaan omdat hij geselecteerd was voor het Nationale U20 team. Oranje verloor die avond kansloos met 12-0 van Geleen. Ook het trio Mitchel van Holten, Calvin Hendriks en Harley Verkroost zijn er vrijdag weer bij.

Goed nieuws is er ook voor de van herstellende spelers Willem Goudemans en Dylan Kost. Zij trainen voorlopig weer mee met het Eerste divisie team om zo aan de benodigde ijstijd te komen.

Op mediagebied hebben we onlangs de website face-off.nl en de bijbehorende facebook pagina mogen begroeten. Een tegenhanger van de belangrijke en officiële website ijshockeynederland.nl

Wie is face-off.nl?
Face-off.nl staat 100% in het teken van ijshockey. Dagelijks kun je op de sociale mediakanalen en de
website het allerlaatste ijshockey nieuws vinden. BeNe League, NHL, Daniel Sprong, Oranje, Tilburg
Trappers, WK’s en natuurlijk de komende Winterspelen; het komt allemaal voorbij. Foto’s, geschreven
stukken, filmpjes, alles komt voorbij!

Oscar de Kunder
Oscar de Kunder, voorheen cameraman van Nijmegen1, de voorloper van het huidige N1, zal vanaf deze week namens Face-Off aanwezig zijn bij de wedstrijden van AHOUD Devils. Te beginnen met de friendly van a.s. vrijdag tegen Hammer Eisbären. Wekelijks zal hij verslag uitbrengen van de verrichtingen van de ploeg van Jeffrey van Iersel, welke op de site terug te vinden zijn.

De oefenwedstrijd
Vrijdag 22 september 2017, aanvang 20.30 uur
AHOUD Devils Nijmegen vs Hammer Eisbären (D)

De toegang bedraagt 5,00 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor jeugd t/m 16 jaar en 65+.
Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang.

Hoofdsponsoren