9x
4x
1x
1x

Vrijdagtip: Eerste divisie team

Wout van der Hoef
10 december 2015
p077

Foto: GIJS Groningen

Op vrijdagavond 11 december speelt het Eerste divisieteam van de AHOUD Devils thuis tegen het Amstel Tijgers Toekomstteam. Wellicht een aardig tip om het weekend mee te beginnen. Het BeNe-league team van de AHOUD Devils speelt vrijdagavond immers uit tegen Olympia Heist op den Berg. De wedstrijd in het Triavium begint om 20.30 uur. De entree is laag en gratis voor seizoenkaarthouders.

De selectie van de AHOUD Devils raakt steeds beter gevuld met voormalige jeugdspelers die allemaal weer hun weg terug weten te vinden naar hun eigen vertrouwde vereniging VIJN. De Devils groeit hierdoor gestaag met senioren en daardoor wordt de club heel interessant voor leden van elders. Temeer ook omdat er bij de Devils twee keer per week wordt getraind en één wedstrijd per weekend wordt gespeeld. Dat kunnen de meeste recreantenteams hun leden niet bieden. Binnen de vereniging wordt al nagedacht over volgend seizoen en een derde team is zeker niet uitgesloten. Dat komt ook omdat er jeugdleden uit de Devils U17 doorstromen.

Mocht je interesse hebben laat dan eens wat van je horen. Een emailtje naar Jereon van Bergen, zijn adres is jeroen@nijmegendevils.nl is zo getsuurd.

 

Hoofdsponsoren