9x
4x
1x
1x

Vrijwilligersteam klaar voor de start

Wout van der Hoef
5 september 2016

IMG_0420

Het vrijwilligersteam van de AHOUD Devils is helemaal klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Maandagavond ontving Mario Reinders een groot deel van zijn team in de VIP ruimte van het Triavium. Helemaal zonder slag of stoot ging dat niet, want de deuren zaten aanvankelijk op slot. Juist op die momenten is Mario op zijn best en een half uurtje later zaten ze allemaal aan de koffie of de thee.

Zijn hele team is dit jaar compleet intact gebleven en is zelfs uitgebreid met vier nieuwe gezichten; Djaimy Abramowicz, Antoinette Abramowicz, Bjorn Hubbers en Maikel Kerstens. Na de nodige pluimen en veren, passeerden vele onderwerpen de revue en niets bleef onbespreekbaar. Er bleven uiteraard nog wel enkele punten openstaan die voor verbetering vatbaar zijn, maar daar gaat Mario de komende tijd mee aan de slag.

Tegen halftien was alles besproken en ging iedereen vol goede moed weer naar huis. Aanstaande zondag staat de eerste wedstrijd op het programma en daar kijkt iedereen halsreikend naar uit.

Hoofdsponsoren