9x
4x
1x
1x

Website Devils restyled

Wout van der Hoef
11 mei 2015

p006

De website van de Nijmegen Devils is de afgelopen weken geheel vernieuwd. Daarmee kunnen we in het nieuwe seizoen voor de AHOUD Devils en alle teams van de VIJN weer goed voor de dag komen. Sinds vandaag staat de basis er op en de komende maanden blijven we werken aan het verder opmaken en invullen van de site.

We zijn erg gelukkig met de verdere samenwerking met GKO ICT uit Wijchen, waar ik samen met mijn collega Ruud Hermans hard aan de site zal blijven werken. We hebben hiermee afscheid genomen van Potentia IT die de site de afgelopen twee jaar heeft gebouwd. Onze dank daarvoor is groot. De nieuwe site zal ook voor smartphone en tablet gebruikers goed toegankelijk zijn.

Natuurlijk begrijpen wij ook dat iedereen met smacht zit te wachten op het grote nieuws, zoals de plannen van de nieuwe Eredivisie en de nieuwe coaches. Dat staat ons allemaal te wachten in de maand mei. De teams uit Nederland en België hebben tot 12 mei de tijd zich te melden voor de Eredivisie. De NIJB en de RBIHF hebben vooralsnog een verzoek tot wachten met publicatie aan alle partijen gevraagd. Dat verzoek respecteren wij. Het aanstellen van een nieuwe coach is een nauwkeurig proces en ook de uitkomst daarvan zullen wij pas publiceren als alles is geregeld.

Door Wout van der Hoef

Hoofdsponsoren