9x
5x
1x
1x

Wessel Copier blijft Devils trouw

Bestuur
23 mei 2017

Wessel Copier, de 18-jarige aanvaller uit de Meern bij Utrecht blijft ook komend seizoen de AHOUD Devils trouw. Daarmee is Wessel de eerste aanvaller van het afgelopen seizoen waarvan het verblijf in Nijmegen bekend wordt gemaakt. Eerder presenteerden we de nieuwe aanvallers Justin Evers, Luuk Lambregts en maandag Levi Houkes.

De jonge forward kwam in 2013 op 15-jarige leeftijd over van de IJCU Dragons Utrecht met als doel in de U17 van de Nijmegen Devils te gaan spelen. Dat plan liep echter geheel anders. Op 13 oktober 2013 liet de toenmalige coach van de AHOUD Devils Eric Mater Wessel Copier debuteren in het eerste team dat uitkwam in de Eerste divisie. Nijmegen won met 4-3 van de Dordrecht Lions en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de selectie.

Na twee seizoenen Eerste divisie volgden twee seizoenen BeNe-League. Ook daarin wist Copier zich staande te houden en speelde hij onder coach Josh Mizerek het afgelopen seizoen als Alternate Captain. Copier is na de U18 ook vaste keus in de Nationale U20 selectie, dat ook door Mizerek wordt gecoacht.

Bij de AHOUD Devils is iedereen blij Wessel Copier het komende seizoen door te zien groeien tot een potentiƫle nationale topspeler.

Hoofdsponsoren