9x
4x
1x
1x

Wessel en Jay in Oranje U18

Wout van der Hoef
18 maart 2016

p102

Vanavond spelen Wessel Copier en Jay Plamont met Oranje U18 in het Triavium tegen het Eerste divisieteam van de AHOUD Devils Nijmegen. De wedstrijd start om 20.00 uur, de warming up om 19.30 uur en de toegang is voor iedereen gratis.

Het Nederlands team U18 is in voorbereiding op het WK Divisie II Groep A dat van 4 t/m 10 april in de Roemeense stad Brasov wordt georganiseerd. Naast Nederland zijn de deelnemende landen Roemeniƫ, Polen, Litouwen, Groot Brittanniƫ en Kroatiƫ.

p103

Ice skating ring Brasov

Uit een grote selectie van U18 spelers hebben Jay Plamont (spelend met nummer 14) en Wessel Copier (spelend met nummer 8) de definitieve stap gezet naar de Entry List van het kampioenschap.

De Nijmegen Devils spelers Boris van Bergen en Wouter van den Boer hebben vanwege hun ernstige blessures, eerder dit seizoen opgelopen, moeten afzien van hun selectie. Nicky van der Geld had de selectie wel doorstaan, maar hij heeft onlangs zijn ijshockeyschaatsen aan de wilgen gehangen en is daarmee (voorlopig?) verloren gegaan voor de sport. Doelman Patrick Vermeulen heeft zich helaas niet weten te kwalificeren bij de drie goalies die wel mee gaan.

In de staf van het Nederlands team U18 zien we nog wel een aantal bekende namen. Onze eigen coach Josh Mizerek is Head Coach van Oranje U18, Bob Teunissen is assistent coach en Nijmegenaar Maurice de Locht vinden we terug als Equipment Manager.

Hoofdsponsoren