9x
4x
1x
1x

Wijziging parkeersysteem Triavium

Wout van der Hoef
28 september 2016

vijn066

Bron: Triavium en Q-Park

Rondom Triavium is een ruime parkeerplaats, in beheer van Q-Park, voor circa 450 auto’s (betaald parkeren). Aan de receptie van het Triavium of aan de bar tijdens de thuiswedstrijden van het BeNe-League team is een parkeerkaart à 3,10 euro te koop, geldig voor 24 uur.

Vanaf woensdag 28 september is het parkeerterrein volledig cashfree geworden. Dit betekent dat er vanaf dit moment geen betaalautomaten meer aanwezig zijn. In plaats daarvan wordt eenieder geacht om een betaalpas (bankpas) te gebruiken bij het inrijden.

Uiteraard kunt u bij ons aan de receptie een parkeerkaart aanschaffen à € 3,10. Bij het uitrijden biedt u aan de slagboom eerst de parkeerkaart aan en daarna uw bankpas. Op deze manier worden er geen extra kosten van uw rekening geschreven (als alleen de aangeschafte parkeerkaart).

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Q-park of lees hun toelichting hieronder:

Gemakkelijk en snel in en uitrijden

Met uw Maestro betaalpas, oftewel bankpas, kunt u bij Q-Park snel en eenvoudig in- en uitrijden tot een bedrag van €50.- per keer. U hoeft bij deze manier van in- en uitrijden niet meer langs de betaalautomaat.

Nooit meer naar de betaalautomaat

Heeft u een betaalpas met het Maestro logo? Dan is een parkeerkaart nemen verleden tijd. U biedt uw Maestro betaalpas aan bij de inrijdterminal. Uw pas wordt dan geregistreerd. Als u uitrijdt biedt u wederom uw Maestro betaalpas in. Het parkeersysteem verwerkt de betaling automatisch en opent de slagboom, waarna u gemakkelijk en snel kunt uitrijden.

Conclusie:

  1. Bij het betreden van de parkeerplaats check je in met je bankpas
  2. Koop een parkeerkaart van 3,10 euro (slechts 24 uur geldig)
  3. Verlaat de parkeerplaats door eerst je gekochte parkeerkaart in te voeren en daarna je bankpas
  4. Heb je geen parkeerkaart gekocht, dan worden de parkeerkosten berekend op basis van de parkeertijd. Dat is bijna altijd meer dan de 3,10 euro!!

Hoofdsponsoren