9x
4x
1x
1x

Woodfield support de Devils

Wout van der Hoef
27 oktober 2016

woodfield

Deze week is Groothandel Woodfield – Alles voor schilder en stucadoor – lid geworden van de AHOUD Devils businessclub. Daarnaast is Woodfield bordsponsor geworden en krijgt het bedrijf een prachtig bord over de volledige breedte boven de ingang van de Zamboni ingang. Salesmanager Raimond Loeffen is in ieder geval zeer enthousiast over de sport en onze club geworden.

Woodfield

Woodfield is reeds vele jaren een zeer betrouwbare partner op het gebied van schilders- en stucadoorsmaterialen. Het vakkundige personeel van onze vestigingen in Uden, Nijmegen, Oss, Schijndel en ‘s-Hertogenbosch voorziet u graag van goede productinformatie en adviezen. Daarnaast staan wij garant voor een uitstekende service.

“Alles voor schilder en stucadoor” , zo luidt onze nieuwste slogan!
Of het nu gaat om schildersproducten als verf, kwasten, rollers, schuurmaterialen- en machines, ladders, afdekfolie, verdunningen, glasweefsel of juist om stucadoorsmaterialen zoals spuitapparatuur, nadenvullers, spack, pleisters, gipsplaatschroeven, gereedschappen of stuclopers…bij Woodfield bent u aan het juiste adres!

De mogelijkheid om voor beide productcategorieĆ«n bij 1 bedrijf terecht te kunnen, maakt het voor klanten uit beide branches – die zich immers steeds vaker op beide werkterreinen begeven – nog aantrekkelijker om voor Woodfield te kiezen!

Bezoek ook even de website van Woodfield.

Hoofdsponsoren